Letna konferenca FIM komisij

Ženeva je minuli vikend gostila tradicionalno letno konferenco komisij mednarodne motociklistične zveze FIM.


Konference in sestankov se je udeležilo skoraj tristo predstavnikov vodstva, zaposlenih in FIM komisij. Med njimi sta bila tudi vodja področja avto-moto šport Andreja Prel (FIM CMS commission – FIM motokros komisija) in predsednik AMZS tehnične komisije Izak Šantej (FIM CTI commission – FIM tehnična komisija).

Konferenca je eden najpomembnejših FIM dogodkov v letu, saj se na dogodku zberejo najvišji predstavniki mednarodne motociklistične zveze, zaposleni in člani komisij iz celega sveta.

Ob tej priložnosti so letos proslavili tudi 25. obletnico komisije za okoljevarstvo CID (International Sustainability Commission). V soboto dopoldne so se najprej zvrstila poročila komisij, s predstavitvijo preteklega dela in prihodnjih ciljev. Obenem se je predstavila tudi industrija motošporta.

Sestanki komisij, ki so potekali ločeno, so se začeli s tematskimi delavnicami, na katerih so člani komisij ugotavljali lastnosti in sposobnosti članov, kar je del strategije FIM za prihodnost, saj so ustanovili tudi FIM Akademijo.

Ob koncu so bila posameznim članom komisij podeljena še priznanja za dolgoletno delo.

Komisije so z zasedanji nadaljevale še v nedeljo. Razpravljale so o pravilnikih, izboljšavah in izzivih. Novi FIM izvršni direktor Steve Aeschlimann je bil z letno konferenco zadovoljen: »Konferenca FIM komisij ostaja pomembna. To je priložnost, da se srečamo z vsemi člani komisij, izmenjamo mnenja in izkušnje. Prav tako je to izvrsten trenutek, da obeležimo nesebično delo prostovoljcev in izpostavimo njihov prispevek k FIM. Brez njih naš šport danes ne bi bil tam, kjer je.«

Foto: FIM

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji