Motokros pravilnik - dodatna pojasnila

Objavljamo nekaj dodatnih pojasnil v zvezi s pravili tekmovanja v državnem in pokalnem prvenstvu ter rekreativnem tekmovanju v motokrosu.

Motokros komisija je na podlagi prejetih predlogov klubov in tekmovalcev sprejela spremembo pravil za nastopanje v rekreativnem tekmovanju. Kot je bilo že sprejeto, lahko v rekreativnem tekmovanju nastopajo vozniki, ki zadnje tri sezone niso tekmovali v državnem prvenstvu ali v pokalnem prvenstvu, v kategorijah R1 (to pravilo ne velja za ženske tekmovalke). 

Sprememba: Na dirkah rekreativnega tekmovanja lahko nastopajo tudi imetniki vozniške licence AMZS Šport, pri čemer se njihovi rezultati ne točkujejo za rekreativno tekmovanje, temveč bodo rezultati amaterjev in voznikov z licencami, ločeni. To velja za vse kategorije.

Udeleženci rekreativnega tekmovanja bodo lahko dnevno nezgodno zavarovanje sklenili na dan dirke, zavarovanje stane 12€. Zavarovanje je možno skleniti tudi za celo sezono in stane 44,98 €, v tem primeru izpolnite VLOGO in jo najkasneje 3 dni pred dirko pošljite na sport@amzs.si.

PRAVILNIK DRŽAVNEGA PRVENSTVA
PRAVILNIK POKALNEGA PRVENSTVA IN REKREATIVNEGA TEKMOVANJA

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji