Jaka Može zmagal tudi v Radizelu

V Radizelu je bila uspešno izpeljana druga dirka državnega prvenstva in rekreativnega tekmovanja v cross countryju. V državnem prvenstvu je pri članih zmagal Jaka Može, pri mladincih pa Jan Kralj.


Jaka Može (AMD Trebnje) letos velja za glavnega favorita v boju za naslov državnega prvana v kategoriji Expert A, kar je upravičil tudi na drugi dirki, ko je še enkrat prepričljivo ugnal konkurenco. Drugo mesto je osvojil Jaka Završan (AMD Trebnje), tretje pa Janez Rant (AMD Radovljica).

V mladinski konkurenci je bil najhitrejši predstavnik domačega društva Jan Kralj (AMD Orehova vas), za njim se je uvrstil Tim Gojčič (AMD Slovenske Konjice).

Na dirki je tekmovalo tudi veliko število rekreativnih voznikov, ki so se na radizelski progi dodobra namučili. Izkušeni Silvin Vesenjak, sicer tudi predsednik AMD Orehova vas, je s pripravo proge poskrbel, da je bila zanimiva tako za začetnike, kot za bolj uveljavljene voznike. 

REZULTATI po kategorijah

 

 

 

 

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji