Tim Gajser predčasno iz Francije

Motokrosisti ta vikend v Franciji tekmujejo na deveti dirki svetovnega prvenstva v motokrosu. Slovenske tekmovalce trenutno pestijo številne poškodbe, zato je na dirko od Slovencev odpotoval le Tim Gajser. Že pred odhodom v Francijo je bilo jasno, da tudi Gajser ni stoodstoten, saj ga še vedno pestijo posledice padcev v Latviji in Nemčiji.


Gajser se je vseeno odpravil v Francijo, da bi osvojil nekaj točk, ki bi utegnile biti ob koncu sezone še kako pomembne. A že na sobotnem treningu se je pokazalo, da Gajser vozi v izjemnih bolečinah. Kljub temu je popoldne startal v kvalifikacijski dirki, kjer pa je po štirih krogih odstopil.

»Že prejšnji teden bi bilo bolje, da bi ostali doma in Tim ne bi tekmoval v Nemčiji. Toda kar je bilo, je bilo. Včeraj pa se je izkazalo, da so bolečine vseeno prehude. Po štirih krogih sem videl, da Tima zelo boli rama, pokazali smo mu, naj odneha. Tim je borec, skušal je nadaljevati, nato pa je le zapeljal v bokse. Razmišljala sva kaj storiti, ponoči pa sva se odločila, da gremo domov, opravimo podrobne preglede in preiskave, da vidimo, kaj točno je z ramo,« je povedal Timov oče in trener Bogomir.

Tim Gajser je tako že na poti v Slovenijo, v naslednjih dneh pa bo znano, kakšna je njegova poškodba in kdaj se bo vrnil na motor.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji