Novinarska konferenca - Jerman, Žagar in Gajser

Bliža se polovica sezone v motošportu, zato predstavnike medijev ob tej priložnosti vabimo na novinarsko konferenco in druženje.

Novinarska konferenca bo v četrtek, 15. junija 2017, ob 11. uri v sejni dvorani AMZS, Dunajska cesta 128 v Ljubljani.

Na novinarski konferenci bodo o sezoni in njenem nadaljevanju spregovorili trije najuspešnejši slovenski motošportniki, ki v svetovnem prvenstvu tekmujejo z licenco AMZS:

  • MARKO JERMAN, cestno hitrostni motociklizem: na zadnji dirki svetovnega prvenstva FIM Endurance je osvojil 3. mesto, naslednja, predzadnja dirka SP ga čaka 24. junija na Slovaškem.
  • MATEJ ŽAGAR, speedway: petnajstkratni državni prvak, član elitne svetovne speedway lige FIM Speedway Grand Prix, ki je že okusil slast uvrstitve na zmagovalni oder. V SP ga čaka še devet dirk.
  • TIM GAJSER, motokros: član elitne motokros svetovne lige MXGP, aktualni svetovni prvak, ki se trenutno ukvarja z okrevanjem po poškodbi in se bo na proge predvidoma vrnil konec tega meseca.

 

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji