Kartisti so se pomerili na Vranskem

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem so se prvi julijski konec tedna na dirki za državno prvenstvo pomerili najboljši slovenski kartisti. Hkrati z državnim prvenstvom so bila tudi tekmovanja za pokal Sportstil, hrvaško prvenstvo in prvenstvo srednjeeevropske cone.


V državnem prvenstvu v razredu Rotax micro max je bil najboljši  Aleksandar Bogunović iz AMD Ptuj, v razredu Rotax junior Anže Dovjak, v Rotax max Katja Pivk (oba AMD Šlander Celje), v Rotax DD2 Jan Šlosar (AKK Sportstil) in v razredu KZ2 Martin Mihič prav tako iz AMD Šlander Celje. Celjsko društvo AMD Šlander je z uspehi svojih tekmovalcev osvojilo tudi največ točk med klubi.

Naslednja dirka za državno prvenstvo in pokal Sportstil bo konec avgusta, natančneje 27. 8.,  v Čedadu v Italiji, zadnja dirka letošnjega državnega prvenstva pa bo sredi septembra na novem kartodromu v Slovenji vasi pri Ptuju.

Ključne besede


Aleksandar BogunovićAnže DovjakKatja PivkJan ŠlosarMartin Mihič

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji