FIM CMS seminar v Sloveniji

Obveščamo vas, da bomo v soboto 3. in v nedeljo 4. marca 2018 v Sloveniji (Hotel Habakuk v Mariboru pod Pohorjem) organizirali FIM CMS Clerk of the Course/Technical Steward seminar (MX/SM/SX/SNX), torej seminar za mednarodno CMS licenco za direktorje dirk.

Seminar bo vodil FIM CMS koordinator g. Dirk De Neve, seminar in test potekata v angleškem jeziku. Predviden urnik seminarja: v soboto med 9. in 18. uro in v nedeljo med 9. in 15. uro.

Seminarja se lahko udeležijo funkcionarji, ki jim je potekla veljavnost mednarodne licence in jo želijo obnoviti ter funkcionarji, ki želijo licenco pridobiti prvič in ustrezajo pogojem iz pravilnika (zapisano ob koncu novice).

Na priloženi povezavi se nahajajo pravilniki, ki jih je treba predelati za seminar in za oba testa, ki bosta sledila po seminarju: https://goo.gl/eEFdjN Zaenkrat so razpoložljivi dokumenti letošnje sezone.

Vsak udeleženec mora s sabo prinesti pravilnike, priporočljivo je, da ima vsak tudi laptop/tablico ipd.

Cena seminarja je 70 € + prenočišče. Uradni hotel je Hotel Habakuk, cena nočitve z zajtrkom je 90 €. 

PROSIMO, DA NAM DRUŠTVA SPOROČITE IMENA ZAINTERESIRANIH KANDIDATOV, SVOJIH FUNKCIONARJEV.

Prijava poteka preko FIM spletne platforme, kandidate prijavi zveza. Zadnji rok za prijavo je četrtek, 8. februar 2018.

XV.         Pridobitev naziva mednarodni športni funkcionar

 

1.     člen

(pogoji za pridobitev naziva mednarodni športni funkcionar)

 

(1)   Za pridobitev naziva »mednarodni športni funkcionar« lahko kandidira samo funkcionar, ki je sodeloval na najmanj 10 dirkah nacionalnega prvenstva v funkciji, za katero želi pridobiti mednarodni rang.

(2)   Športni funkcionar mednarodnega ranga ne more biti funkcionar, ki nima opravljenega izpita za eno od navedenih specializacij doma, kar pomeni dirko, ki šteje za državno ali pokalno prvenstvo v Republiki Sloveniji.

(3)   Za pridobitev naziva »mednarodni športni funkcionar« je zaželeno znanje enega od uradnih jezikov mednarodne športne zveze.

(4)   Kandidat se mora udeležiti seminarja mednarodne zveze in uspešno opraviti izpit.

(5)   Stroške seminarja in izpita krije organizator oziroma društvo, ki je kandidata poslalo na seminar.

 

2.     člen

(pridobitev statusa in vloga)

 

(1)   Status mednarodnega športnega funkcionarja pri motociklistih se pridobi z opravljenim seminarjem in izpitom, ki ga razpiše FIM.

(2)   Vlogo za pridobitev mednarodnega ranga mora vložiti matično društvo, obravnava jo pristojna panožna komisija, dokončno odločitev pa sprejme Strokovni svet.

 

3.     člen

(mednarodne izkaznice športnih funkcionarjev)

 

Mednarodne izkaznice športnih funkcionarjev se izdaja po pravilih mednarodnih zvez.

 

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji