Vabljeni na dirko svetovnega prvenstva v speedwayu za VN Slovenije!

Člani AMZS, izkoristite dodatni 10 % popusta na vstopnice!


V soboto, 8. septembra 2018, se bodo najboljši speedwayisti na svetu zbrali v Krškem, na Stadionu Matije Gubca, kjer bodo od 19. ure naprej tekmovali na dirki za svetovno prvenstvo – FIM Speedway Grand Prix. Poleg najboljše petnajsterice, v kateri je tudi naš najuspešnejši speedwayist vseh časov Matej Žagar, član AMTK Ljubljana, bo kot voznik s posebnim povabilom oziroma “wild card” tekmoval predstavnik domačega društva AMD Krško, Matic Ivačič. Tudi rezervna tekmovalca bosta Slovenca, Nick Škorja in Denis Štojs.

To bo osma dirka v koledarju svetovnega prvenstva, na kateri se obeta veliko akcije. Uživali boste lahko ob gledanju adrenalinskih voženj z motorji brez zavor. Dirka bo še posebej pomembna za slovenskega tekmovalca Mateja Žagarja, ki se v skupnem seštevku prvenstva bori za uvrstitev med najboljšo osmerico, s čimer bi ostal stalni član svetovnega prvenstva tudi v naslednji sezoni.

10 % popusta za člane AMZS

Članom AMZS v sodelovanju z organizatorjem v predprodaji nudimo ekskluzivni, dodatni 10-odstotni popust na vstopnice, ob nakupu v predprodaji, v spletni trgovini Eventim.

  1. Na povezavi http://bit.ly/2Oz1A9L izberite želene vstopnice
  2. V rubriki za promocijsko kodo, izberite ‘AMZS – POPUST ZA ČLANE’
  3. Vpišite promocijsko kodo ‘AMZS10’

*Ponudba velja za nakupe, izvedene do 6. septembra do 23.59. Vsak član je upravičen do največ 10 vstopnic s popustom. Več informacij je zapisanih v splošnih pogojih, v rubriki ‘Terms and conditions’ na spletni strani speedwaygp.com. © BSI Speedway LTD

 

Ključne besede


Matej Žagarspidvejspeedwaysgp

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji