Državno prvenstvo v cestno hitrostnem motociklizmu 2020

AMZS bo najboljše tri voznike državnega prvenstva iz vsak kategorije nagradila s plačilom prijavnine na eno dirko prvenstva Alpe Adria v letu 2021.


Zvrstilo se bo pet dirk za slovensko državno prvenstvo v cestno hitrostnem dirkanju. Dirke za državno prvenstvo se bodo odvijale na dirkališčih Pannonia-Ring (Madžarska) in Grobnik (Hrvaška). Dirke bodo  v treh tekmovalnih razredih: Supersport 300, Supersport 600 in Superbike. To pomeni, da bodo za udeležbo dovolj športni motocikli z nekaterimi manjšimi predelavami, kar bo seveda ugodno vplivalo na stroške, ki jih bodo imeli vozniki. 

Termini in lokacije dirk

  • od 30. do 31. marca 2020: Pannonia-Ring
  • od 24. do 25. junija 2020: Grobnik 
  • od 6. do 7. julija 2020: Grobnik
  • od 24. do 25. avgusta 2020: Pannonia-Ring
  • od 19. do 20. oktobra 2020: Pannonia-Ring

AMZS je izvedbo državnega prvenstva v hitrostnem motociklizmu zaupala slovenskemu prireditelju 2’nRace, ki se ukvarja z organizacijo motociklističnih prireditev. Podrobnejše informacije o dirkah najdete na spletni strani organizatorja 2n'Race, na kateri tudi zbirajo prijave.

AMZS bo najboljše tri voznike državnega prvenstva iz vsake kategorije nagradila s plačilom prijavnine na eno dirko prvenstva Alpe Adria v letu 2021.

O organizatorju 2n'Race

Gre za slovensko moto-športno društvo, ki se ukvarja z organizacijo moto-športnih dogodkov za amaterske voznike in ljubitelje motociklističnih dirk. Z organizacijo dirk so dobro seznanjeni, saj imajo v svoji ponudbi dogodke na slovitih mednarodnih dirkališčih. 

Ključne besede


državno prvenstvocestno hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

15

Priljubljenost članka

15

Shrani

Delite s prijatelji