Ogled filma Nika brezplačno na voljo teden dni

Ljubitelji filma in motošporta imajo brezplačno možnost ogleda filma Nika, pri katerem je bil v vlogi enega od partnerjev pri pripravi in izdelavi tudi AMZS.


Film Nika, ki je preimerno prišel na filmska platna leta 2016 in je osvojil tudi celo vrsto nagrad na  filmskih festivalih, je teden dni na voljo vsem, ki bi si ga želeli ogledati. Slovenski filmski center namreč na tej povezavi omogoča brezplačen ogled filma, ki govori o mladi 16-letni voznici gokarta, ki se pri odraščanju srečuje s težavami v odnosih z mamo, a nikakor ne želi opustiti dirkanja, za katerega jo je navdušil oče, ki ga ni več. Film je režiral Slobodan Maksimović, ki je podpisan tudi pod scenarij skupaj z Matjažem Pikalom. V različnih vlogah se skozi film pojavljajo tudi mlade voznice in vozniki Sara Markučič, Katja Pivk, Nik Prunk, Mihael Špeh, Mark Škulj, Nal Klemenčič, Nik Štefančič, Mark Mramor, Jan Borovnjak ter tudi Domen Jerančič, sicer eden od strokovnih sodelavcev AMZS, in ekipa Hitri Dirkač. Veliko užitkov ob spremljanju razburljive in do zadnjega ovinka napete zgodbe, ki gledalca nikakor ne pusti ravnodušnega.

Ključne besede


kartingKatja PivkMark ŠkuljgokartMark MramorNik ŠtefančičSara MarkučičNikaNik PrunkMihael ŠpehNal KlemenčičJan BorovnjakDomen Jerančič

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

15

Priljubljenost članka

15

Shrani

Delite s prijatelji