Vozniki triala pripravljeni na drugo preizkušnjo državnega prvenstva

V soboto 22. avgusta 2020 bo na Vranskem na sporedu druga preizkušnja voznikov triala, ki bo štela za točke državnega prvenstva.


Tekmovalci in tekmovalke v trialu se bodo v soboto 22. avgusta drugič v letos pomerili za točke državnega prvenstva. Po poletnem premoru preizkušnjo na Vranskem znova organizira AMD Lukovica, proge pa bodo speljane ob poligonu AMZS Centra varne vožnje. 

Pričakujemo podobno število tekmovalcev, kot smo jih imeli na prvi preizkušnji v Lukovici. Format tekmovanja ostaja podoben tistemu, ki smo ga imeli na prvi tekmi, to pomeni, štirje krogi po sedmih različnih sekcijah,

je povedal eden od organizatorjev iz AMD Lukovica Vladimir Andrejka. Vnovič se obeta cela vrsta zanimivih voženj in obračunov med tekmovalci za čim višja mesta ter točke državnega prvenstva, ki se bodo merili v kategorijah T1, T2 in GP, ženske pa v kategoriji GP W. Prav tako bo ob državnem prvenstvu potekalo tudi pokalno tekmovanje v kategoriji T3.

Lovro Setnikar je eden tistih, na katerih sloni prihodnost slovenskega triala.

Organizatorji se nadejajo lepega sončnega vremena, visoke temperature zraka pa bodo mogoče manj všeč tekmovalcem, ki bodo pogrešali tudi gledalce. Teh zaradi ukrepov v zvezi s pandemijo koronavirusa tudi tokrat žal ne bo ob postavljenih progah, na katerih bodo vse voznike in voznice čakale različno zahtevne ovire za premagovanje.

Ključne besede


trialdržavno prvenstvoAMZS Center varne vožnje VranskoAMD Lukovicakoronaviruspokalno prvenstvoVladimir Andrejka

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

11

Priljubljenost članka

11

Shrani

Delite s prijatelji