Virtualna generalna skupščina FIM Evropa

Člani FIM Evropa so se zbrali na virtualni generalni skupščini, na njej je sodelovala tudi Avto-moto zveza Slovenije.


Generalna skupščina FIM Evropa bi morala potekati julija lansko leto v Pragi, a je bila zaradi pandemije novega koronavirusa prestavljena na 28. januar 2021 in je prvič potekala na daljavo.

Predsednik FIM Evropa Martin de Graaff je uvodoma poudaril, da je bila pretekla sezona težka zaradi covid-19 razmer, a obenem pohvalil vse zveze, da so organizirale in tudi po večini uspešno zaključile prvenstva. Ob koncu je vsem zaželel boljše in uspešnejše leto 2021. Pohvalo zvezam v teh težkih časih je izrekel tudi predsednik FIM Jorge Viegas.

Na generalni skupščini je bil prek posebne aplikacije za podpredsednika FIM Evropa v drugem krogu volitev izvoljen kanidat češkega avtomobilskega kluba ACCR Jiri Šitina. V sodni senat pa je bil imenovan edini kandidat Piotr Piekutowski iz poljskega avtomobilskega kluba PZM.

Sprejetje Medicinskega kodeksa in z njim povezanih sprememb je bilo odloženo zaradi nejasnosti in nezadostne razprave pri določenih predlaganih spremembah in bo potrjen na naslednji skupščini.

Ključne besede


koronavirusFIM Evropageneralna skupščina

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji