Prva virtualna generalna skupščina FIM

AMZS je na prvi virtualni generalni skupščini mednarodne motociklistične zveze FIM prejela posebno nagrado za solidarnost.


Na prvi virtualni generalni skupščini FIM so bili prisotni predstavniki 81 zvez z glasovalno pravico z vsega sveta, ki so uspešno potrdili načrt dela FIM in finančni načrt za 2021 ter potrdili predlagane spremembe statuta in pravilnika FIM.

Med drugim so govorili o virtualnem dirkanju kot vse bolj priljubljeni obliki športnih tekmovanj. Poskušali naj bi najti načine, kako bi virtualno diranje povezali z obstoječimi panogami in tekmovanji pod okriljem FIM ter ustvariti platformo, ki bi povezovala promotorje, FIM in zveze za e-šport.

Razvili naj bi tudi spletne platforme za izobraževanje funkcionarjev, otrok, tekmovalcev, trenerjev ter se zavezali v okviru platforme FIM Family še bolj povezati in okrepiti sodelovanje z vsem zvezami in tudi omogočiti širši nabor vsebin ciljnim skupinam. 

Na generalni skupščini so med drugim predstavili že lani potrjen nov dizajn FIM uniform. Pripravlja se tudi optimizacija določenih logotipov in domen spletnih strani. Spletna stran FIM bo po novem dosegljiva na www.fim-moto.com, obenem načrtujejo več in boljših vsebin na družbenih omrežjih.

AMZS je prejela posebno nagrado za solidarnost FIM Family Solidarity Trophy 2020, in sicer za izvajanje pomoči na cesti za vse zaposleni v nujnih službah ter nudenje brezplačnih prevozov na delo za zaposlene v zdravstvenih službah v prvem valu epidemije pomladi 2020.

Naslednja generalna skupščina bo 3. in 4. decembra 2021 v Monaku, kjer bo tudi podelitev nagrad najboljšim motošportnikom za leto 2020 in 2021.

Ključne besede


AMZS športFIMmednarodna motociklistična zvezageneralna skupščina FIM

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji