Pomembno obvestilo za vse voznike kartinga

V nedeljo je na sporedu prva dirka državnega prvenstva v kartingu, ki bo na dirkališču v Jesolu v Italiji.


Prihajajoči konec tedna bodo zahrumeli motorji voznic in voznikov gokartov, ki se bodo v italijanskem Jesolu pomerili za prve letošnje točke državnega in pokalnega prvenstva Slovenije. Organizator se je z italijansko zvezo in tamkajšnjo medicinsko ambulanto dogovoril, da bodo potrebne covid teste delali v prostorih na dirkališču, in sicer v nedeljo 21. marca 2021 za vse, ki bodo to želeli. Vsak, ki bo opravil test, bo prejel ustrezno potrdilo. Cena testa, ki ga mora plačati vsak sam, je okrog 30 €. AMZS upravičenim osebam (tekmovalcem, trenerjem tekmovalcev, mehanikom tekmovalcev, fizioterapevtom tekmovalcev) svetuje, da shranijo račune in potrdila o opravljenem testiranju, saj bodo lahko tako s pomočjo društva ali kluba vložili zahtevek na AMZS za povračilo stroškov testiranja. Na računu morata biti vidno in čitljivo izpisana ime in priimek testirane osebe ter datum testa.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s prvo dirko sezone pokalnega in državnega prvenstva v Jesolu vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

 

Ključne besede


AMZSkartingtestiranjedržavno prvenstvokoronaviruspokalno prvenstvocovid

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji