Mladi vozniki vabljeni v speedway šolo AMD Krško

V AMD Krško vabijo mlade voznike do 18 let, da se preizkusijo v speedwayu in se vpišejo v mladinsko speedway šolo.


Speedway sezona se zaradi znanih ukrepov in predpisov, povezanimi z epidemijo koronavirusa in vsled bolezni covid-19 še ni začela, a to seveda ne pomeni, da vozniki ne trenirajo in se pripravljajo na dirke. Koledar preizkušenj, ki bodo štele za državno prvenstvo, še ni znan. Ko ga bo AMZS potrdil, boste o tem obveščeni na komunikacijskih kanalih AMZS. V AMD Krško se ponašajo z aktualnim državnim prvakom v tej atraktivni motošportni panogi. Lani je namreč po osemnajstih letih zaporednih zmagoslavij Mataja Žagarja na slovenskih državnih prvenstvih do naslova prišel član posavskega društva Matic Ivačič.

Ivačič (v sredini) je državni prvak za leto 2020, Škorja (levo) je bil drugi, tretji Grmek (desno) pa se je veselil tudi naslova mladinskega šampiona Slovenije.

Ambiciozni člani AMD Krško organizirajo zdaj speedway šolo za mlade do 18. leta starosti, ki se želijo preizkusiti na ovalu stadiona Matije Gubca. Prijava je brezplačna, v društvu pa bodo vsakemu zagotovili motocikel in trenerja, ki bo skrbel za posameznega voznika, ter seveda prostor in čas na stezi, kjer bodo udeleženci šole spoznavali in odkrivali skrivnosti drvenja skozi ovinke. Zainteresirani se lahko prijavite na naslov mss.amdkrsko@gmail.com, nekaj dodatnih in zanimivih informacij o speedway šoli pa lahko najdete tudi v spodnjem video prispevku. Vabljeni!

 

Ključne besede


Matej ŽagarAMZSAMD KrškoMatic Ivačičdržavno prvenstvodržavno prvenstvo v speedwayudržavni prvakšola speedwaya

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji