Seminar za športne funkcionarje v cestno-hitrostnem motociklizmu

AMZS bo 4. maja 2021 izvedla seminar za vse, ki želijo pridobiti funkcionarsko licenco za cestno-hitrostni motociklizem v letu 2021.


Komisija za cestno-hitrostni motociklizem pri Avto-moto zvezi Slovenije organizira seminar za vse, ki imajo željo v letu 2021 pridobiti funkcionarsko licenco v panogah cestno-hitrostni motociklizem in mini cestno-hitrostni motociklizem (minimoto, skuterji, minigp, supermoto). Vsi, ki želijo prisostvovati online seminarju, naj najpozneje do petka 30. aprila 2021 pošljejo na email naslov sport@amzs.si prijavo, ki mora vsebovati ime in priimek ter email naslov, na katerega bodo dobili povezavo za udeležbo na seminarju. AMZS sporoča tudi, da je udeležba na seminarju predpogoj za pridobitev funkcionarske licence v državnem prvenstvu Slovenije v vseh razredih, ki zajemajo cestno-hitrostni motociklizem za leto 2021.

Seminar bo vsled ukrepov in predpisov Vlade Republike Slovenije glede epidemije koronavirusa in s tem povezane bolezni covid-19 izpeljan virtualno v torek 4. maja 2021 ob 18. uri.

Prva dirka sezone za točke državnega prvenstva po trenutnem koledarju preizkušenj za leto 2021 je predvidena 16. maja, in sicer v AMZS Centru motošporta in kartinga na progi v Slovenji vasi, kjer se bodo merili vozniki minimota, skuterjev, minigp-ja in supermota.

Ključne besede


AMZScestno-hitrostni motociklizemdržavno prvenstvolicencaseminarfunkcionarska licencakomisija za cestno-hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji