Navodila za udeležbo na tekmovanjih pod okriljem AMZS

AMZS je izdal pravila in navodila za udeležbo na tekmovanjih, ki so v skladu s predpisi in ukrepi Vlade Republike Slovenije v zvezi z epidemijo koronavirusa ter s tem povezano boleznijo covid-19.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna panožna zveza za motošport in karting, se skrbno drži ukrepov, predpisov in odlokov, ki jih Vlada Republike Slovenije predpisuje zaradi epidemije koronavirusa in bolezni covid-19. Ker so tekmovanja pod okriljem AMZS, ki bodo štela za točke državnega in pokalnega prvenstva Slovenije, takorekoč pred vrati, je nacionalna panožna zveza za motošport in karting izdala pravila in navodila, ki se jih je potrebno dosledno držati.

AMZS vse udeležence tekmovanj pod njenim okriljem prosi, da se ukrepov, navodil in priporočil skrbno držite ter organizatorjem dirk državnega prvenstva in pokalnih tekmovanj ne povzročate nevšečnosti in težav ali kakšnih drugih dodatnih zapletov v zvezi z morebitnim nespoštovanjem pravil ter navodil. S pravili in navodili se lahko seznanite ter si jih podrobno ogledate in jih preberete na povezavi v sivem okvirju spodaj.

Pravila in navodila za udeležbo na tekmovanjih pod okriljem AMZS

Le s skupnimi močmi in ob doslednem upoštevanju pravil ter navodil bomo namreč lahko uspešno izvedli tekmovanja, ki smo si jih zadali v koledarju dirk za leto 2021, ter prebrodili neprijetnosti povezane s trenutno zdravstveno situacijo zaradi epidemije koronavirusa in bolezni covid-19. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost, pomoč in sodelovanje.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s pravili in navodili za udeležbo na tekmovanjih pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSdržavno prvenstvokoledar dirktekmovanjekoronavirusepidemijapokalno prvenstvonavodilapravilacovid

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji