AMZS Šport z novo grafično podobo

Nacionalna športna zveza za motošport in karting odslej s samostojno identiteto kot Motošport in karting Slovenija do še večje prepoznavnosti.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, v novo tekmovalno sezono vstopa z novo grafično podobo. Panoge pod njenim okriljem (motokros, supermoto, speedway, cestno hitrostni motociklizem, starodobni motociklizem, enduro, cross country, trial in karting) odslej povezuje znamka Motošport in karting Slovenija. Avto-moto zveza Slovenije želi tudi na ta način doseči še večjo prepoznavnost motošporta in kartinga, svojih športnic in športnikov, organizatorjev dirk ter drugih aktivnosti na tem področju in za motošport in karting navdušiti še več tekmovalcev ter seveda tudi navijačev. 

Grafično oblikovanje znamke Motošport in karting Slovenije, ki predstavlja avto-moto šport, eno ključnih področij delovanja Avto-moto zveze Slovenije, AMZS kot krovno znamko povezuje z drugim oblikovanjem in komunikacijo na dogodkih in produktih. Gre za aktivnosti, ki jih organizira in izvajajo bodisi Avto-moto zveza Slovenije bodisi njene članice (avto-moto društva in klubi), športnice in športniki oziroma drugi akterji. Motošport in karting Slovenija je rdeča nit, ki vse te subjekte povezuje, hkrati pa z lastno grafično podobo pridobiva tudi samostojno identiteto.

Za prenos RAR datoteke z različnimi oblikami logotipa in priročnikom za uporabo kliknite na logotip:

 

 

Ključne besede


AMZS ŠportMotošport in karting Slovenija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

33

Priljubljenost članka

33

Shrani

Delite s prijatelji