Novinarska konferenca AMZS pred začetkom sezone motošporta in kartinga

AMZS je povabil predstavnike medijev na novinarsko konferenco pred štartom prvih dirk v sezoni na domačih tleh in začetkom svetovnih prvenstev.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, je v Lembergu pri Šmarju pripravila novinarsko konferenco, na kateri so sodelovali tudi predstavniki posameznih panog, ki sodijo pod okrilje AMZS. Številni mediji so lahko spoznali tudi progo Tiga243Land, na kateri od letos trdo trenira Tim Gajser, ki je prijazno ponudil svojo stezo in spremljajoče objekte za izvedbo srečanja v avtentičnem dirkaškem okolju. Poleg svetovnega prvaka v razredu MXGP v motokrosu so bili prisotni še Jan Pancar, ki vozi med svetovno motokros elito v razredu MX2, voznik speedwaya in aktualni državni prvak Matic Ivačič, cestno hitrostni motociklist Etien Kantar Božič, ki se je iz minimota letos preselil med močnejše motorje, večkratni državni prvak v trialu Severin Sajevec ter voznika v vzdržljivostni vožnji čez drn in strn (hard enduro) Tjaša Fifer in Miha Špindler. Veliko pozornosti je pritegnil tudi mladi up kartinga Mark Kastelic, ki na mednarodni sceni tekmuje pod drobnogledom nekdanjega svetovnega prvaka Fernanda Alonsa. Kaj so tekmovalka in tekmovalci ter predsednik AMZS Anton Breznik povedali na zanimivi novinarski konferenci, si lahko ogledate na tej povezavi. 

 

 

 

Nova podoba AMZS Šport

Avto-moto zveza Slovenije v novo tekmovalno sezono vstopa z novo grafično podobo. Panoge pod njenim okriljem (motokros, supermoto, speedway, cestno hitrostni motociklizem, starodobni motociklizem, enduro, cross country, trial in karting) odslej povezuje znamka Motošport in karting Slovenija. Avto-moto zveza Slovenije želi tudi na ta način doseči še večjo prepoznavnost motošporta in kartinga, svojih športnic in športnikov, organizatorjev dirk ter drugih aktivnosti na tem področju in za motošport in karting navdušiti še več tekmovalcev ter seveda tudi navijačev. 

Vaše mnenje nam je pomembno.

Vam je všeč nova podoba AMZS Motošport in karting Slovenija?

 

Ključne besede


AMZSTim GajserAnton BreznikJan PancarMatic Ivačičpredsednik AMZSMark KastelicSeverin SajevecEtien Kantar Božičnovinarska konferencaTjaša FiferFernando AlonsoMiha Špindler

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

32

Priljubljenost članka

32

Shrani

Delite s prijatelji