Dirki za državno prvenstvo v trialu prestavljeni

Uvodni preizkušnji državnega prvenstva v trialu, ki sta bili predvideni 22. in 23. maja 2021, sta odpovedani in prestavljeni na junijski termin.


Prihajajoči konec tedna sta bili v soboto 22. in nedeljo 23. maja 2021  v Lukovici predvideni prvi dve dirki za državno prvenstvo v trialu. Iz AMD Lukovica so sporočili, da so po temeljitem ogledu tekmovalne proge skupaj z delegatom AMZS ocenili, da bi bilo v danih vremenskih razmerah nemogoče kakovostno pripraviti posamezne sekcije, ki bi omogočale varno tekmovanje. Predvsem velike količine vode na sekcijah onemogočajo pripravo tekmovalne proge, ki bi zagotavljala enakovredne pogoje za vse tekmovalce. Zato sta dirki prestavljeni na drug termin. Če bodo to vremenske razmere omogočale, bosta izvedeni 5. in 6. junija 2021. Organizator skupaj z AMZS prosi vse deležnike za razumevanje v upanju, da bo vreme v začetku junija vendarle bolj naklonjeno izpeljavi dirk.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZStrialdržavno prvenstvoAMD LukovicaLuka Mežankoledar dirk

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji