Olimpijsko baklo nosil Tadej Maver Guštin

Lanskoletni državni prvak v razredu minimoto otroci 2 Tadej Maver Guštin je imel čast nositi slovensko olimpijsko baklo.


Tedej Maver Guštin je uveljavljen voznik minimota. V letošnjem letu se prvič preizkuša v razredu minimoto open, lani pa se je veselil naslova državnega prvaka v razredu minimoto otroci 2.  Člana Društva GAS Vrtejba je doletela lepa čast, saj je bil med nosilci slovenske olimpijske bakle, ki je simbol povezovanja. Z njenim popotovanjem po Sloveniji v spremstvu njene ambasadorke Urške Žolnir Jugovar in tekačev, nosilcev plamenice, želi Olimpijski komite Slovenije - Zveza športnih zvez povezati občanke in občane iz vseh 212 občin ter v njih prebuditi jekleno voljo in širiti vrednote olimpizma.

Tadej Maver Guštin v enem od ovinkov na stezi v Slovenji vasi, kjer se je letos prvič v karieri na dirki za državno prvenstvo preizkusil v razredu minimoto open.

Tadej Maver Guštin, sicer voznik z licenco AMZS, je tako predstavljal nacionalno zvezo za moto šport in karting ter vse njene športnike, športnice, društva, organizatorje tekmovanj pod okriljem AMZS in tudi tiste, ki pridno delujejo z licencami AMZS v ozadju ter s svojim delom nudijo izvedbo različnih aktivnosti pod okriljem AMZS in niso tako izpostavljeni. Zanesljivo se bo 13-letnemu Tadeju vse to verjetno lepo vtisnilo v spomin.

Ključne besede


AMZSminimotoOKSOlimpijski komite Slovenijelicencadržavni prvakTadej Maver Guštinolimpijska bakla

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

19

Priljubljenost članka

19

Shrani

Delite s prijatelji