Izobraževanje za funkcionarje - tehnične komisarje in pripravnike v kartingu

AMZS bo 2. junija 2021 izvedla seminar za pridobitev funkcionarske licence za tehnične komisarje in pripravnike v kartingu.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, organizira seminar za vse, ki želijo v letu 2021 pridobiti funkcionarsko licenco za tehničnega komisarja ali pripravnika v kartingu. Brez opravljenega seminarja izdaja funkcionarske licence za tehničnega komisarja za karting oziroma pripravnika za karting za leto 2021 ne bo mogoča.

Seminar bo izveden v sredo 2. junija 2021 v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi pri Ptuju. Začel se bo ob 16. uri in 20 minut.

Vsi zainteresirani vljudno vabljeni, da pošljete prijave na email naslov sport@amzs.si.

Za vse morebitne druge informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s pravili in navodili za tekočo tekmovalno sezono za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSkartingizobraževanjeSlovenja vasdržavno prvenstvoAMZS Center kartinga in moto športaseminarfunkcionarska licenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji