Nagradni sklad AMZS motošport in karting Slovenija 2022

Avto-moto zveza Slovenije organizira delitev denarnega sklada, ki je namenjen promociji motošporta in kartinga v Sloveniji.


AMZS, krovna nacionalna zveza za motošport in karting, je za leto 2022 premierno in ekskluzivno zbrala sredstva za denarni sklad, ki je namenjen za potrebe promocije motošporta in kartinga v Sloveniji.

Po koncu tekmovalne sezone bo AMZS izžrebala tri srečne dobitnike bogatih denarnih nagrad, ki znašajo 6.000 €, 2.000 € in 1.000 €.

Pogoj za sodelovanje v končnem žrebu je, da se morajo posamezniki (fizične osebe) udeležiti vseh izvedenih tekmovanj za državno prvenstvo v svoji panogi v letu 2022, ki so razpisana in objavljena na spletni strani AMZS Šport. Vsak tekmovalec z licenco AMZS, ki se bo udeležil vseh izvedenih tekmovanj za državno prvenstvo v svoji panogi, bo avtomatično dodan v žreb, če se bo s tem strinjal. V kolikor udeleženec ne bo želel sodelovati v žrebu, mora o tem obvestiti organizatorja po elektronski pošti na naslov sport@amzs.si. Sodelujoči se lahko vključi le enkrat in je upravičen do prejetja le ene nagrade ne glede na to, da lahko z licenco AMZS nastopa v več panogah državnega prvenstva pod okriljem AMZS.

Ob zaključku tekmovalne sezone bo tričlanska žirija, ki bo sestavljena iz predstavnikov organizatorja, med vsemi sodelujočimi, ki bodo izpolnjevali vse pogoje, da bodo uvrščeni v žreb, izvedla žreb ter sporočila tri srečne nagrajence.

Podrobnosti ter vsa pravila in pogoje o sodelovanju za Nagradni sklad motošport in karting Slovenija najdete na tej povezavi. Vabljeni k udeležbi na dirkah državnega prvenstva Slovenije v panogah pod okriljem AMZS in sodelovanju v žrebu za denarne nagrade ter veliko sreče v tekmovalni sezoni 2022!

Ključne besede


AMZSdržavno prvenstvoAMZS Športlicencanagradni sklad

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

63

Priljubljenost članka

63

Shrani

Delite s prijatelji