Izobraževanje za tehnične komisarje in pripravnike v moto športu in kartingu

AMZS v okviru izobraževanj pripravlja seminar za vse, ki želijo na dirkah pod okriljem AMZS opravljati funkcijo tehničnega komisarja oziroma bodo na njih v vlogah pripravnikov.


Da bo tekmovalna sezona 2023 potekala, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM), morajo biti na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS jasno razdelane in razmejene tudi pristojnosti in odgovornosti tehničnih komisarjev. V ta namen AMZS organizira seminar za vse, ki želijo na dirkah pod okriljem AMZS opravljati funkcijo tehničnega komisarja oziroma bodo na dirkah v vlogah pripravnikov.

Seminar za tehnične komisarje in pripravnike bo v četrtek, 23. marca 2023, ob 17. uri v kletni sejni dvorani na sedežu AMZS, Dunajska  cesta 128 v Ljubljani.

V okviru seminarja se bodo kandidati seznanili ter spoznali z vsemi aktivnostmi, ki so potrebne za opravljanje in izvajanje nalog tehničnega komisarja na dirkah in tekmovanjih pod okriljem AMZS v letu 2023. Za vse morebitne dodatne informacije ali pojasnila v zvezi z izvedbo seminarja vam je na voljo e-mail naslov sport@amzs.si ali Luka Mežan, vodja področja avto moto šport AMZS.

Ključne besede


AMZSizobraževanjeseminartehnični komisarpripravnik

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji