Oddaja AMZS Idealna linija ob petkih na Šport TV

AMZS Idealna linija je vstopila v četrto sezono. V letu 2023 bo znova skrbela za zanimive prispevke z dirk državnega prvenstva v panogah pod okriljem AMZS ter vas seznanjala z nastopi voznic in voznikov z licencami AMZS na preizkušnjah najvišjega ranga v tujini. Še ena dobra novica pa je, da ima oddaja letos redni termin predvajanja na Šport TV - petek ob 18. uri.


AMZS Idealna linija je stalnica v slovenskem motošportu in kartingu zadnjih nekaj let. Tudi letos bo postregla s prispevki z motokros dirk svetovnega in domačega državnega prvenstva. Videli boste lahko, kako se brez strahu s hitrostjo kosajo licencirane voznice in vozniki na dirkah državnega prvenstva v cestno hitrostnem in mini cestno hitrostnem motociklizmu, spoznali boste premišljene poteze tekmovalk in tekmovalcev v trialu, ki jih ne ustavi nobena ovira, dih vam bodo jemali neustrašni vozniki speedwaya, ki vselej drvijo v zavoj brez zavor, voznice in vozniki kartinga pa bodo spet dokazovali, da te lahko samo brezkompromisna in vožnja na robu zmogljivosti iz ovinka v ovinek popelje na zmagovalni oder.

Termin predvajanja oddaje na youtube kanalu AMZS bo sreda (pozno popoldne ali zvečer) oziroma izjemoma četrtek, videti pa jo bo moč tudi v stalnem terminu ob petkih ob 18. uri na Šport TV, v svoj redni spored jo je znova uvrstila tudi ETV HD, predvajale pa jo bodo tudi nekatere druge lokalne televizijske postaje po Sloveniji.

V letu 2023 produkcijska ekipa načrtuje devetnajst oddaj. Prva je že ugledala luč sveta, zadnja pa bo predvidoma sredi oktobra. Brez dvoma motošportni in karting navdušenci verjetno ne bodo izpustili niti ene.

Ključne besede


AMZSIdealna linijaETV HDŠport TV

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

11

Priljubljenost članka

11

Shrani

Delite s prijatelji