Uvodna dirka državnega prvenstva v trialu v Kočevju prestavljena

V soboto, 20. maja 2023, je bila po koledarju AMZS načrtovana prva dirka državnega prvenstva Slovenije v trialu, a je zaradi vremenskih razmer odpovedana oziroma prestavljena.


Organizator predvidenega tekmovanja za državno prvenstvo v trialu, AMD Kočevje, z obžalovanjem sporoča, da zaradi močnega deževja in napovedanih neugodnih vremenskih razmer, ki onemogočajo varno izvedbo tekmovanja, odpoveduje izvedbo tekmovanja predvidenega v soboto, 20. maja 2023. 

Nov datum izvedbe tekmovanja za AMZS državno prvenstvo Slovenije v trialu v Kočevju bo objavljen naknadno na spletni strani.

Vsi, ki ste se že prijavili na tekmovanje, se ne boste potrebovali znova prijavljati in vam poslane prijave veljajo tudi za nadomestni termin. Ko bo nov termin izvedbe trial tekmovanja v Kočevju znan, bodo prijavnice znova odprte. To pomeni, da se boste lahko vsi zainteresirani, ki se do sedaj še niste prijavili na tekmovanje v Kočevju, še vedno lahko prijavili takoj, ko bo znan nadomestni datum tekmovanja. V kolikor se tekmovanja v novem terminu ne boste mogli udeležiti, pa ste se nanj že prijavili, nam čim prej pošljite odjavo s tekmovanja.

Hvala vsem za razumevanje!

Ključne besede


AMZStrialKočevjedržavno prvenstvoAMD Kočevje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji