#DameDirkajo: Predstavitev triala v Lukovici

Dekleta in dame, ki vas zanima motošport in dirkanje, vabljene na brezplačno predstavitveno vožnjo triala, ki bo v Lukovici v soboto, 28. oktobra, ob 10. uri. Izpolnite prijavnico.


Komisija za ženske v motošportu skupaj s slovenskimi trialistkami vabi dekleta in dame na brezplačno predstavitveno vožnjo triala, ki bo v soboto, 28. oktobra 2023 ob 10. uri v Lukovici (za poslopjem Avto Kveder).

Trialistke vam bodo pokazale, kako izgleda vožnja s trial motociklom, vam na kratko razložile principe vožnje in predstavile trial motocikel. Razdelile se boste v skupine in se lotile vožnje po poligonu s trial motocikli. Po zaključku voženj, okoli 12. ure, sledi še druženje in odprt trial trening za vse zainteresirane.

Na voljo za uporabo bo nekaj trial in tudi enduro motociklov. S seboj je treba prinesti motoristično čelado (tip ni pomemben), motoristične škornje ali visoke pohodne čevlje, udobne hlače, rokavice in zaščito za hrbet.

Število udeleženk je omejeno, zato pohitite s prijavo. V primeru večjega zanimanja bo objavljen dodatni datum. V primeru dežja bo dogodek odpovedan oz. prestavljen.

Podatki o udeleženki

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Ključne besede


motocikeltrialŽenske v motošportu

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji