Sestanek za voznice in voznike vseh cestno hitrostnih disciplin

Vodja panoge cestno hitrostnega motociklizma (CHM) organizira sestanek za vse voznice in voznike, ki tekmujejo v državnem prvenstvu Slovenije v cestno hitrostnem in mini cestno hitrostnem motociklizmu.


Priprave na novo sezono so v polnem teku. Koledar dirk državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, ki ga zadnja leta uspešno vodi društvo 2n'race, je znan, kmalu pa bodo jasni tudi termini dirk državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, ki obsega dirke v minimotu, mini gp-ju, skuterju in supermotu.

Vodja panoge CHM Marino Štok, organizira sestanek z voznicami in vozniki v mini cestno hitrostnem in cestno hitrostnem motociklizmu, ki nameravajo v letu 2024 sodelovati na dirkah državnega prvenstva Slovenije v posameznih disciplinah znotraj posamezne panoge. 

Sestanek bo v četrtek, 18. januarja 2024, ob 17. uri v sejni dvorani AMZS na Dunajski 128 v Ljubljani. Nanj so vabljeni voznice in vozniki minimota, mini gp-ja, skuterjev in supermota ter voznice in vozniki, ki tekmujejo v cestno hitrostnem motociklizmu, udeležijo pa se ga lahko tudi funkcionarji in drugi, ki bodo neposredno vpleteni v dogajanje na dirkah.

Ključne besede


državno prvenstvocestno hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji