Nagradni sklad AMZS motošport in karting Slovenija 2024

Avto-moto zveza Slovenije tudi letos organizira delitev denarnega sklada, ki je namenjen promociji motošporta in kartinga v Sloveniji.


AMZS, krovna nacionalna zveza za motošport in karting, je tudi za leto 2024 zbrala sredstva za denarni sklad, ki je namenjen za potrebe promocije motošporta in kartinga v Sloveniji.

Po koncu tekmovalne sezone bo AMZS izžrebala tri srečne dobitnike denarnih nagrad, ki znašajo: prva nagrada 6.000 €, druga nagrada 2.000 € in tretja nagrada 1.000 €.

Pogoj za sodelovanje v končnem žrebu je, da se morajo posamezniki (fizične osebe) udeležiti vseh izvedenih tekmovanj za državno prvenstvo v svoji panogi v letu 2024, ki so razpisana in objavljena na spletni strani AMZS Šport. Vsak tekmovalec z licenco AMZS, ki se bo udeležil vseh izvedenih tekmovanj za državno prvenstvo v svoji panogi, bo avtomatično dodan v žreb, če se bo s tem strinjal. Če udeleženec ne bo želel sodelovati v žrebu, mora o tem obvestiti organizatorja po elektronski pošti na naslov sport@amzs.si. Sodelujoči se lahko vključi le enkrat in je upravičen do prejetja le ene nagrade ne glede na to, da lahko z licenco AMZS nastopa v več panogah državnega prvenstva pod okriljem AMZS.

Žreb med vsemi sodelujočimi bo opravljen na tradicionalni prireditvi ob koncu sezone Motošportnik leta.

Za leto 2023 so nagrade dobili: motokrosist Simon Lavrin 1000 €, motokrosist Maj Pleško Rus 2000 € in glavno nagrado 6000 € speedwayist Matic Ivačič.

Podrobnosti ter vsa pravila in pogoje o sodelovanju za Nagradni sklad motošport in karting Slovenija 2024 najdete na tej povezavi. 

Vabljeni k udeležbi na dirkah državnega prvenstva Slovenije v panogah pod okriljem AMZS in sodelovanju v žrebu za denarne nagrade ter veliko sreče v tekmovalni sezoni 2024!

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji