Prva bosta sezono začela Gajser in Pancar

Pred začetkom nove sezone so svoje načrte predstavili Tim Gajser, Jan Pancar, Enej Logar, Sven Cerjak, Lovro Setnikar in Jure Levar.


Na današnji novinarski konferenci pred začetkom nove sezone v motošportu in kartingu, ki je bila v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, so svoje načrte za novo sezono in potek priprav predstavili: 

  • Tim Gajser in Jan Pancar, ki bosta tekmovala na dirkah svetovnega prvenstva v motokrosu v razredu MXGP, sezono pa začenjata 10. marca 2024 na prvi dirki v Patagoniji v Argentini,
  • Enej Logar, aktualni državni prvak v cestno hitrostnem motociklizmu v razredu supersport 600,
  • Sven Cerjak, perspektivni speedwayist, ki je lani na mladinskem svetovnem prvenstvu dosegel izjemno 6. mesto,
  • Lovro Setnikar, mladi up slovenskega triala, ki se bo to sezono prvič meril z evropsko konkurenco,
  • Jure Levar, mladi perspektivni kartist, ki bo Slovenijo in AMZS letos zastopal na prestižnem mednarodnem tekmovanju mladih kartistov FIA Academy Trophy.

V imenu Avto-moto zveze Slovenije, nacionalne športne zveze za motošport in karting, je zbrane pozdravil Luka Mežan, vodja področja avto-moto šport pri Avto-moto zvezi Slovenije, in predstavil ključne aktivnosti v letošnjem letu.

Posnetek novinarske konference si lahko ogledate na AMZS Facebook strani.  

Ključne besede


Tim GajserJan PancarLuka Mežannovinarska konferencaLovro SetnikarEnej LogarSven CerjakJure Levar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji