Izobraževanje za tehnične komisarje in pripravnike v motošportu in kartingu

Izobraževanje bo 14. marca 2024 v Ljubljani.


Da bo tekmovalna sezona 2024 potekala, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z mednarodno motociklistično zvezo FIM, morajo biti na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS jasno razdelane in razmejene tudi pristojnosti in odgovornosti tehničnih komisarjev. V ta namen AMZS organizira seminar za vse, ki želijo na dirkah pod okriljem AMZS opravljati funkcijo tehničnega komisarja oziroma bodo na dirkah v vlogah pripravnikov.

Seminar za tehnične komisarje in pripravnike bo v četrtek, 14. marca 2024, ob 17. uri v sejni dvorani na sedežu AMZS, Dunajska  cesta 128 v Ljubljani.

Na seminarju se bodo kandidati seznanili ter spoznali z vsemi aktivnostmi, ki so potrebne za opravljanje in izvajanje nalog tehničnega komisarja na dirkah in tekmovanjih pod okriljem AMZS v letu 2024. Za vse morebitne dodatne informacije ali pojasnila v zvezi z izvedbo seminarja vam je na voljo enaslov sport@amzs.si.

Ključne besede


izobraževanje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji