#DameDirkajo: Spomladanski trening motokrosa v MX parku Stranska vas

Motokrosistke, ki bi rade pred začetkom sezone izpilile in nadgradile svojo tehniko vožnje, vabljene na brezplačen trening, ki bo v Stranski vasi pri Semiču v soboto, 16. marca 2024. Izpolnite prijavnico.


Komisija za ženske v motošportu vabi motokrosistke na brezplačen spomladanski trening motokrosa, ki bo v soboto, 16. marca 2024, na progi v Stranski vasi. Točna ura začetka bo udeleženkam sporočena naknadno. 

Skupaj s slovensko motokrosistko Majo Šketelj bodo udeleženke lahko na kratko obnovile oziroma spoznale osnove motokrosa in varne vožnje na progi. Udeleženke bodo na osnovi predhodnega znanja razdeljene v manjše skupine, da bo zagotovljena varnost in karseda kakovosten individualiziran sekcijski trening. Dogodek je primeren tako za popolne začetnice, kot tudi izkušenejše tekmovalke ter neodvisno od prostornine motorja.

Na dogodku potrebujete popolno motokrosistično opremo ter motor, po predhodnem dogovoru možna tudi izposoja (navedite v prijavnici spodaj). Uporaba proge se plača skrbniku proge. Udeležba na lastno odgovornost.

Število udeleženk je omejeno, pohitite s prijavo. V primeru večjega zanimanja bo organiziran dodaten termin. V primeru slabega vremena bo dogodek odpovedan oz. prestavljen.

Podatki o udeleženki

Vaše osebne podatke bo Avto-moto zveza Slovenije uporabila za namen izvajanja dogodka. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na elektronski naslov dpo@amzs.si pošljete ključno besedo "odjava". Vaše osebne podatke bomo za namen izvajanja dogodka hranili še pet let od zaključka dogodka, za namen obvestil, ponudb in anket pa do vašega preklica. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji