Izobraževanje za stalno sodniško službo v panogi motokros

AMZS pripravlja seminar za stalno sodniško službo v panogi motokros, ki bo delovala na motokros dirkah pod okriljem AMZS.


Pokalno prvenstvo v motokrosu se bo začelo 7. aprila 2024, državno prvenstvo pa 28. aprila 2024 z dirko na progi Prilipe, kjer bo v vlogi organizatorja AMD Brežice. Do uvodne dirke je še kar nekaj časa in da bo celotno tekmovanje skozi sezono potekalo, kot mora po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM), morajo biti na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS jasna tudi sodniška pravila in metode merjenja časov.

V ta namen AMZS organizira izobraževanje za vse zainteresirane kandidate, ki bi se želeli preizkusiti v vlogi sodnikov na motokros dirkah pod okriljem AMZS v letu 2024. Tisti, ki bi želeli opravljati pomembno vlogo sodnikov na motokros dirkah v letu 2024, se lahko prijavijo na seminar za stalno sodniško službo v motokrosu, na katerem bodo spoznali in tudi preizkusili vse aktivnosti, ki so potrebne za opravljanje naloge sodnika na motokros dirkah pod okriljem AMZS v letu 2024. Izobraževanje je brezplačno.

Seminar bo potekal v četrtek, 14. marca 2024, v prostorih AMD Slovenske Konjice (ob progi Škedenj). Začel se bo ob 18. uri.

Prijave in informacije pri vodji sodniške službe Borutu Horvatu na telefonski številki 041 522 288 in e-naslovu borut.horvat2@triera.net.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji