Seminar za pridobitev licence za športnega funkcionarja v panogi trial

AMZS bo 23. marca 2024 izvedla seminar za vse, ki želijo pridobiti funkcionarsko licenco za panogo trial v letu 2024.


Na seminar, ki ga AMZS organizira v okviru izobraževanj, so vabljeni vsi, ki želijo na dirkah v panogi trial pod okriljem AMZS sodelovati v vlogi športnega funkcionarja, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM).

Na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS so posamezne funkcije jasno razdelane in razmejene, zato bo izobraževanje dobrodošlo za osvežitev spomina in seznanitev z novostmi, ki zadevajo pristojnosti in odgovornosti športnih funkcionarjev na dirkah v panogi trial. Izobraževanje bodo izvedli člani AMD Lukovica.

Seminar za pridobitev licence za športnega funkcionarja v panogi trial bo 23. marca 2024 ob 15. uri na trial poligonu Avto Kveder na Obrtniški ulici 1 v Lukovici.

Za vsa pojasnila in dodatne informacije v zvezi z izvedbo seminarja je na voljo Vladimir Andrejka na telefonski številki 041 659 811.

Vsi, ki se želijo udeležiti seminarja, ki je pogoj za pridobitev funkcionarske licence v panogi trial, naj se 23. marca 2024 ob 15. uri zglasijo na navedenem prizorišču, kjer bodo dobili vsa potrebna navodila in informacije o poteku in izvedbi seminarja. Vabljeni tudi voznice in vozniki triala ter drugi športniki, ki bi se radi seznanili z delom na trial dirkah in dobili pojasnila o pravilih, ki veljajo na trial tekmovanjih za državno prvenstvo.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji