Idealna linija #1: MXGP Argentina, dirka na Grobniku in karting v Slovenji vasi

V novi sezoni oddaje Idealna linija bomo osredotočeni na predstave slovenskih motošportnikov in kartistov doma in v tujini. Pokukali bomo v zakulisje dirkaškega paddocka in predstavili zgodbe športnikov ter tudi tistih, ki stojijo za njihovimi uspehi.


Zimskega premora je za motošportnike in kartiste konec. Objavljena je že 1. epizoda nove sezone AMZS športne oddaje Idealna linija!

Vrhunski slovenski tekmovalci na dveh oz. štirih kolesih so se pred začetkom sezone zbrali na tradicionalni novinarski konferenci, na kateri so razkrili svoje cilje, želje in pripravljenost za sezono 2024. Poglejte, kaj so povedali motokrosista Tim Gajser in Jan Pancar, cestno hitrostni motociklist Enej Logar, speedwayist Sven Cerjak, mladi voznik triala Lovro Setnikar in perspektivni kartist Jure Levar.

Prva sta sezono začela Gajser in Pancar, ki sta sezono svetovnega prvenstva MXGP v Argentini odprla s tretjim in 14. mestom. Na hrvaškem dirkališču Grobnik pa se je teden kasneje začela nova sezona državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu. V kraljevem razredu superbike do zmage Aleš Brzin, v razredu supersport 600 je branilec naslova državnega prvaka Enej Logar padel in odstopil, zmaga odšla v roke Etiena Kantarja Božiča.

Obiskali smo AMZS Karting in motošportni center v Slovenji vasi pri Ptuju. Spoznajte vodjo centra Domna Kermana, zaljubljenca v karting, ki z neusahljivo energijo skrbi, da karting v Slovenji vasi postaja pravi bum.

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


Idealna linijaMotošport in karting Slovenija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

17

Priljubljenost članka

17

Shrani

Delite s prijatelji