#DameDirkajo: Spoznavanje osnov tekmovalnega kartinga in brezplačen trening za ženske v Vrtojbi

Deklice, ženske, nekdanje in zdajšnje tekmovalke ter vse ostale bencinske navdušenke, ki bi rade spoznale osnove kartinga ali želele izboljšati svoje dirkaško znanje, vabljene v soboto, 13. aprila 2024, ob 15. uri na dirkališče v Vrtojbo. Izpolnite prijavnico.


Komisija za ženske v motošportu vabi deklice, punce, ženske, mehaničarke, mame in vse ostale zainteresirane na dogodek, kjer boste spoznale osnove kartinga in varne vožnje na dirkališču v Vrtojbi.

Na samem začetku bodo predstavljene osnove za vse začetnice, ki se bodo s kartingom srečale prvič.

Po krajšem uvodu in spoznavanju osnov sledi trening na dirkališču s sposojenimi gokarti. Začetnicam oz. tistim brez osnov se bo posvetila nekdanja kartistka Sanja Smrdelj, za vse ostale, ki so že kdaj trenirale ali pa bi želele izboljšati svoje dirkaško znanje, pa bo nasvete in popravke delila večkratna prvakinja v kartingu Katja Pivk.

Dogodek je primeren za popolne začetnice in za izkušenejše tekmovalke ter vse tiste, ki bi si želele resno ukvarjati s kartingom.

Potrebujete le dobro voljo in kemični svinčnik, da si boste predano znanje zabeležile in ga morebiti nato uporabile pri nadaljnjih  treningih.

Število udeleženk je omejeno, zato pohitite s prijavo. V primeru slabega vremena bo dogodek odpovedan oz. prestavljen.

Udeležba na lastno odgovornost.

Podatki o udeleženki

Vaše osebne podatke bo Avto-moto zveza Slovenije uporabila za namen izvajanja dogodka. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na elektronski naslov dpo@amzs.si pošljete ključno besedo "odjava". Vaše osebne podatke bomo za namen izvajanja dogodka hranili še pet let od zaključka dogodka, za namen obvestil, ponudb in anket pa do vašega preklica. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

9

Priljubljenost članka

9

Shrani

Delite s prijatelji