ORLEN OIL - Nova kakovost na svetovnih trgih!

ORLEN OIL

Motorna olja in maziva ORLEN OIL - z njimi je vsak prevoženi kilometer na cesti dokaz zaveze za prihodnost mobilnosti.

Rast blagovne znamke ORLEN OIL in njena poslovna širitev predstavljata novo poglavje hitro razvijajoče se industrije maziv na evropskem in svetovnem trgu. Z združitvijo izkušenj in tradicije znanih in uveljavljenih podjetij Platinum in LOTOS je družba ORLEN OIL januarja 2024 odprla novo poglavje v industriji maziv. Številni izdelki nove blagovne znamke ORLEN OIL so že na voljo na evropskem trgu.

Po hitri rasti števila bencinskih servisov energetske družbe ORLEN v številnih evropskih mestih in po tem, ko je svetovna javnost spoznala blagovno znamko ORLEN prek dirk Formule 1, je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo eregetska družba ORLEN svojo ponudbo pogonskih goriv razširila na motorna olja in maziva. ORLEN S.A. je veliko in uspešno poljsko podjetje, ki je postalo eden največjih mednarodnih energetskih družb, svoj vpliv pa je razširilo daleč prek meja Poljske. Družba ima proizvodne obrate in rafinerije na številnih strateških evropskih lokacijah - na Poljskem, na Češkem in v Litvi.
ORLEN OIL je del kapitalske skupine ORLEN in blagovna znamka olja, ki je nastala z združitvijo podjetij LOTOS Oil in ORLEN OIL. 

Olja ORLEN OIL so svojo kakovost dokazala v najtežjih in najsurovejših razmerah.

Po čem ORLEN OIL izstopa med konkurenti? 

Predvsem ima svež pogled na potrebe trga, vztrajno si prizadeva za odličnost in ima širok portfelj izdelkov. ORLEN OIL izdeluje in prodaja maziva - od motornih in industrijskih olj, do maziv in specializiranih delovnih tekočin. Evropa ni edina celina, kjer podjetje širi svoje delovanje. Njegova patentirana motorna olja dosegajo najbolj oddaljene dele Azije, Bližnjega vzhoda, Afrike in Južne Amerike. Da bi zadovoljili potrebe tako različnih trgov, mora biti ponudba izdelkov obsežna in mora slediti tudi najnovejšim tehnološkim dognanjem; naj omenimo le linijo izdelkov za hibridne avtomobile - ORLEN OIL Max Expert Hybrid -, ki izpolnjuje najstrožje zahteve sodobne tehnologije.

Oglejmo si značilnosti blagovne znamke in posamezne izdelke.

Kaj je tako posebnega pri izdelkih ORLEN OIL?

Vsekakor velja izpostaviti formulo Advanced Protect - formulo, ki krepi zaščitno funkcijo motornih olj. Zaščiti hladen motor takoj po zagonu in olajša zagon pri temperaturah pod ničlo. Zahvaljujoč tej formuli olje tudi v neugodnih vremenskih razmerah učinkovito doseže vse dele motorja in tako najbolje zaščiti njegove ključne dele. Lastnosti olja so izpopolnjene za vozila, ki so izpostavljena nenehnemu zagonu in ustavljanju motorja, kar se pogosto dogaja v mestnem prometu. Formula stabilizira mazalni film, hkrati pa zmanjšuje trenje med motornimi komponentami in ščiti olje pred oksidacijo. Formula Advanced Protect deluje, ko motor teče; ko se temperatura dvigne, se začne oblikovati termoaktivirana plast Hi-Endure Coat, ki na oljnem filmu zagotavlja dve plasti zaščite za hitro in dinamično vožnjo ter stabilnost, učinkovito absorpcijo in odvajanje toplote iz motorja.

ORLEN OIL je močno prisoten v svetu motošporta. Uspehi ambasadorjev znamke ORLEN OIL, kot so Martin Prokop, Kajetan Kajetanowicz, Bartosz Zmarzlik, Miko Marczyk, Jakub Przygoński ali Fernando Barreiros še dodatno poudarjajo vrednote, ki jih predstavlja ORLEN OIL. Do zdaj so omenjene motošportne zvezde promovirale blagovnei znamki Platinum in LOTOS, z letošnjim letom pa sodelovanje nadaljujejo pod novo blagovno znamko - ORLEN OIL.

Zdaj, ko družba ORLEN OIL deluje pod novo blagovno znamko in nadaljuje svoje poslanstvo zagotavljanja najvišje kakovosti izdelkov na svetovnih trgih, se postavlja vprašanje: ste že kje opazili izdelke ORLEN OIL? Ne glede na to, ali iščete rešitve za osebna vozila, tovornjake ali industrijske stroje, ORLEN OIL ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde in predstavljajo skrb znamke za okolje. Kot vsaka svetovna blagovna znamka je tudi podjetje član organizacije ATIEL, kar potrjuje kakovost izdelkov in njihovo skladnost z informacijami na etiketi.

Zapeljite po inovativni poti!

Z ORLEN OIL je vsak prevoženi kilometer na cesti dokaz zaveze za prihodnost mobilnosti. Izbrati ORLEN OIL pomeni izbrati blagovno znamko motornih olj in maziv, ki si nenehno prizadeva biti vodilna v industriji, pri čemer upošteva predvsem potrebe in pričakovanja strank. Ali ni zdaj najboljši čas, da se tudi vi zapeljete po tej inovativni poti? 

Ključne besede


Motorna olja in maziva ORLEN OILOrlen oil

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji