Raziskava: Bleščanje v prometu

Avto-moto

Sodelujte v mednarodni raziskavi in nam pomagajte razumeti, kako doživljate razvoj avtomobilskih svetlobnih sistemov.


Avtomobilski žarometi oziroma vsi avtomobilski svetlobni viri so se v zadnjih 10, 15 letih precej spremenili, predvsem z uvedbo ksenonskih in LED žarometov.

V mednarodni raziskavi o svetlobnih sistemih cestnih vozil, pri kateri sodelujemo s partnerskimi evropskimi avtomobilskimi klubi, želimo ugotoviti, kako vi doživljate ta razvoj žarometov. Ali ste opazili, da so se avtomobilski svetlobni sistemi v zadnjih letih spremenili? Odgovorite na nekaj vprašanj o svetlobnih sistemih vseh vrst cestnih vozil (npr. avtomobili, kolesa, motorji ...).

Sodelujte v raziskavi in prispevajte svoje mnenje

Pridružite se raziskovalni skupnosti AMZS Panel

Na koncu ankete boste našli tudi povabilo, da se pridružite raziskovalni skupnosti AMZS Panel. Raziskovalna skupnost je skupina že več kot 1000 članov AMZS in strank, ki sodelujejo v spletnih raziskavah in se na ta način vključujejo v sooblikovanje izkušnje in AMZS ponudbe. AMZS Panel je namenjen vam in vam bo omogočal, da boste lahko prek spletnih raziskav izrazili svoje mnenje ter s tem sooblikovali izkušnjo in ponudbo AMZS storitev. 

Ključne besede


AvtomobiliŽarometiraziskavamobilnostLED žarometisvetlobni sistemibleščanje luči

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

18

Priljubljenost članka

18

Shrani

Delite s prijatelji