Nezgodno zavarovanje

Obveščamo vas, da bomo letos nezgodno zavarovanje za uradne tekme in treninge sklepali v sodelovanju z Zavarovalnico Sava d.d.

Ponujamo vam štiri različne opcije. Opciji A in B sta primerni za tekmovanja državnega prvenstva, pokalnega/amaterskega tekmovanja, za dirke mednarodnega prvenstva Alpe Adria in za dirke evropskega prvenstva FIM Europe, pri čemer opcija A vključuje dnevno odškodnino, opcija B pa ne. Omenjeni opciji ne zadoščata pogojem za nastopanje na dirkah svetovnega prvenstva pod okriljem FIM.

Opciji C in D sta primerni za športnike, ki se bodo udeleževali dirk svetovnega prvenstva pod okriljem FIM. Opcija C vključuje dnevno odškodnino, opcija D dnevne odškodnine nima.

Lahko pa se za opciji C in D odločijo tudi športniki, ki bodo tekmovali v tekmovanjih iz prvega odstavka in si želijo biti zavarovani po višjih premijah.

 

  Opcija A*

  Opcija B*

  Opcija C

 Opcija D

- nezgodna invalidnost v višini:

36.000 EUR

36.000 EUR

56.000 EUR

56.000 EUR

- nezgodna smrt v višini

18.000 EUR

18.000 EUR

28.000 EUR

28.000 EUR

- dnevna odškodnina

12 EUR

ni vključena

12 EUR

ni vključena

ZA PLAČILO:

104,97 EUR

44,98 EUR

130,00 EUR

69,98 EUR

Zdravstveno zavarovanje za tujino (potrebujejo ga vsi, ki se bodo udeleževali dirk v tujini) bomo še naprej sklepali pri Zavarovalnici Triglav, pogoji in cene ostajajo enake kot lani.

Obrazec AMZS Šport 13 - Vloga za zdravstveno zavarovanje v tujini

Splošni pogoji za zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujino z asistenco z oznako PG-ZDR-pt/13-4

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji