Vabljeni na Olimpijski festival

Na povabilo Olimpijskega komiteja Slovenije se bo AMZS Šport 29. in 30. 9. 2017 med 9. in 18. uro predstavljal na Olimpijskem festivalu na Kongresnem trgu v Ljubljani.


Na Olimpijskem festivalu imajo najmlajši športni navdušenci možnost, da se spoznajo z različnimi športi, družijo z znanimi slovenskimi športniki in ob pestrem spremljevalnem programu v športnem duhu preživijo čim bolj zabaven dan.

Zagotovo bo med najbolj atraktivnimi aktivnostmi premagovanje najrazličnejših izzivov, ki jih za obiskovalce pripravljajo športne panožne zveze. Med njimi bo tudi AMZS izziv: na trial poligonu se bodo lahko otroci in mladi preizkusili v vožnji s trial električnimi motorčki. Na AMZS točki se bo mogoče tudi pobliže spoznati z motošporti – Avto-moto zveza Slovenije je namreč nacionalna panožna zveza za motošport, kamor sodijo motokros, speedway, cestno-hitrostni motociklizem, super moto, mini moto in skuter, starodobni motociklizem, enduro, cross country in trial –, ter karting. 

Vabljeni!

 

Ključne besede


SpeedwayAMZSmotokrosenduroAMZS športkartingtrialamzscross countryamszolimpijski festivalOKSOlimpijski komite Slovenijecestno-hitrostni motociklizemsuper motomini motostarodobni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji