Tim Gajser znova pod nož

Tim Gajser, ki se je minulo nedeljo poškodoval na pripravljalni dirki odprtega italijanskega prvenstva v motokrosu v Mantovi, je moral danes vnovič pod nož.


Najboljši motokrosist pod okriljem Avto-moto zveze Slovenije, nacionalne panožne zveze za motošport in karting, Tim Gajser je v nedeljo ob hudem padcu utrpel dvojni zlom čeljusti. Še isti dan je bil operiran v bolnišnici v Mantovi, včeraj pa so ga na nadaljnje zdravljenje z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Tima so zvečer ob prihodu podrobno pregledali še slovenski strokovnjaki. Odločili so se, da opravijo dodaten poseg. »Tima je prevzel predstojnik za čeljustno kirurgijo v UKC Maribor in se odločil za dodatno operacijo, s katero bodo Timu še ojačali čeljust in opravili določene popravke. Še dobro, da sem vztrajal in smo Tima spravili domov!« je povedal Timov oče in trener Bogomir Gajser in dodal: »Tim se dobro drži. Je zelo optimističen, morda v tem trenutku celo preveč, in se želi kmalu vrniti na motor. S Timom se zahvaljujeva za vse pozitivne misli in dobre želje, ki sva jih prejela v teh dneh.«

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosamzsBogomir Gajser

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji