Nezgodno zavarovanje za rekreativne tekmovalce

Vozniki, ki bodo tekmovali v rekreativnem tekmovanju, lahko pri AMZS v sodelovanju z Zavarovalnico Sava sklenejo letno nezgodno zavarovanje.


 

Pogoj za sodelovanje v rekreativnem tekmovanju je sklenjeno nezgodno zavarovanje po pogojih pravilnika AMZS Šport - nezgodna smrt v višini 36.000 € in invalidnost v višini 18.000 €, zavarovanje mora vsebovati doplačilo za motošport.

DNEVNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

Cena dnevnega nezgodneva zavarovnaja po omenjenih pogojih je 24 € na dan. Dnevno zavarovanje se sklene na dan dirke pri organizatorju.

LETNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

Cena letnega nezgodnega zavarovanja je 44,98 € (brez dnevne odškodnine) in 104,97 € (z dnevno odškodnino). Letno zavarovanje je treba urediti najkasneje do četrtka pred dirko, do 12. ure, saj je veljavno po plačilu računa.

Izpolnite obrazec - Vloga za nezgodno zavarovanje (obe strani!) in skeniranega pošljite na sport@amzs.si

 

Vozniki, mlajši od 18 let, morajo predložiti še pri upravni enoti ali notarju overjeno dovoljenje obeh staršev ali skrbnikov in obrazec AMZS Šport - 04. Dovoljenje se predloži le ob prvem nastopu in velja do preklica oziroma do polnoletnosti.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji