#TreniramDoma z bratoma Krševan

Slovenski motociklizem ima v bratih Eneju in Tianu Krševanu perspektivna fanta, ki veliko obetata in imata za seboj že kar nekaj prestižnih zmag tudi na mednarodni sceni, predvsem v Italiji v kategorijah minimoto in ohvale.

Enej in Tian s številnimi pokali, ki sta jih do sedaj osvojila.
Enej in Tian s številnimi pokali, ki sta jih do sedaj osvojila.

Enej in Tian Krševan sta mlada fanta, ki si šele ustvarjata ime v svetu motociklizma. Oba sta navdušena dirkača v kategorijah minimoto in ohvale, v katerih sta v lanski sezoni dosegla nekaj odmevnih rezultatov ter predvsem v Italiji nekajkrat prijetno presenetila in zmešala štrene favoritom na posameznih preizkušnjah. Nadarjena primorska dirkača, ki stanujeta v Ajdovščini, v teh dneh ne počivata, čeprav je zaradi pandemije koronavirusa gibanje in treniranje omejeno. Pridno izpolnjujeta šolske obveznosti, nekaj časa pa sta namenila tudi, da pokažeta, kako vzdržujeta formo ter kako se pripravljata, da bosta fizično na ustrezni ravni, ko spet pride čas, ko bosta lahko zajahala motorna konjička. Nekatera razmišljanja ob tem sta z nami delila tudi v intervjuju, ki ga najdete v majski Motoreviji.

Ključne besede


minimotoohvaleEnej KrševanTian Krševankoronavirus#TreniramDomamotociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

23

Priljubljenost članka

23

Shrani

Delite s prijatelji