AMZS Idealna linija na motokrosu in trialu ter v Slovenji vasi

V drugi oddaji sezone podrobnosti o dogajanju na dveh dirkah državnega prvenstva v motokrosu ter preizkušnji v trialu, več pa tudi o novoustanovljeni komisiji Ženske v motošportu pod okriljem AMZS.


AMZS Idealna linija je spremljala uvodni dirki najboljših slovenskih motokrosistov za točke državnega prvenstva, ki sta bili v Stranski vasi pri Semiču in v Mačkovcih. Še posebej slednjo so zaznamovale težke razmere na progi, ki je bila blatna in zelo zahtevna. Najboljši vozniki triala so se merili v Lukovici. Na preizkušnji z mednarodno udeležbo so tekmovalci pokazali zvrhano mero znanja na motorjih ter si na zavitih in s številnimi preprekami zaznamovanimi progami razdelili prve točke državnega prvenstva. Strokovni svet za avto-moto šport AMZS ima novo komisijo. Imenuje se Ženske v motošportu. Dame so se zbrale in družile v Slovenji vasi, kjer so se ekshibicijsko pomerile tudi v kartingu.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZStrialStrokovni svet za avto-moto športdržavno prvenstvo v motokrosuŽenske v motošportu

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

21

Priljubljenost članka

21

Shrani

Delite s prijatelji