AMZS Idealna linija

Prva oddaja AMZS Idealna linija prinaša vpogled v napeto dogajanje minuli konec tedna na dirkališču v Slovenji vasi, spomni na prvi dve preizkušnji svetovnega prvenstva v motokrosu in izpostavi problem speedwaya v Ljubljani, ki je ostal brez steze.


Produkcijska ekipa AMZS je pripravila prvo oddajo AMZS Idealna linija, ki bo v prihodnje ljubitelje kartinga in motošporta seznanjala o pestrem dogajanju v panogah pod okriljem AMZS na dirkališčih doma in po svetu.

V uvodni oddaji boste našli zanimive posnetke s prve dirke sezone državnega prvenstva v minimotu, na skuterjih in v minigpju, ki je bila v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi pri Ptuju. Prav tako se boste lahko spomnili na prvi dve preizkušnji svetovnega prvnestva v motokrosu, ki sta bila v začetku marca v Matterley Basinu v Veliki Britaniji in Valkenswaardu na Nizozemskem, kjer sta barve AMZS zastopala Tim Gajser in Jan Pancar. Ustvarjalci pa so bili tudi na zadnjem speedway treningu AMTK Ljubljana, ki je izgubil stezo in domicil na stadionu Ilirije v Zgornji Šiški.

Vabljeni k ogledu! 

#amzsSport
Idealna linija bo na sporedu vsakih 14 dni. Spremljajte nas na AMZS YouTube kanalu ter na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosminimotoskuterJan PancarAMTK Ljubljanadržavno prvenstvospeedwaysvetovno prvenstvominigpIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

39

Priljubljenost članka

39

Shrani

Delite s prijatelji