Poziv tekmovalcem za predloge sprememb pravilnikov

AMZS poziva vse tekmovalce, da tvorno prispevajo predloge za spremembe panožnih pravilnikov.


Avto-moto zveza Slovenije, krovna organizacija za karting in motošport v Sloveniji, poziva tekmovalce, da se s predlogi vključijo v morebitne spremembe panožnih pravilnikov. Vse predloge oziroma predlagane spremembe bo obravnavala pristojna panožna komisija, ki bo sprejete spremembe/predloge dala v obravnavo strokovnemu svetu AMŠ.

Društva naj morebitne predloge sprememb pravilnikov pošiljajo le za panoge, v katerih se njihovi člani aktivno udjestvujejo v okviru tekmovanj pod okriljem AMZS. Priporočeno je, da se pred pošiljanjem predlogov sprememb društva aktivno posvetujejo s tekmovalci v posameznih panogah. V predlogih društev naj bo jasno navedeno, za katero panogo se podaja predlog spremembe in na kateri člen se sklicuje ter se zraven zapiše predlog oziroma popravek/dopolnitev posameznega člena. V okviru predlogov se lahko poda tudi smiselne dopolnitve posameznih členov, ki lahko v nadaljevanju razprave vodijo do novega člena ali pravila.

Primer:

PRAVILNIK DRŽAVNEGA PRVENSTVA AMZS V CESTNO HITROSTNEM MOTOCIKLIZMU ZA SEZONO 2020

  • Člen: 5.4. Pnevmatike Uporablja se pnevmatike premera velikosti 17 palcev. Dežne pnevmatike se uporablja samo v primeru, če je vodstvo dirke le-to označilo za mokro dirko ali trening.

Predlog spremembe:

  • Člen: 5.4. Pnevmatike Uporablja se pnevmatike premera velikosti 17 in 18 palcev. Dežne pnevmatike se uporablja samo v primeru, če je vodstvo dirke le-to označilo za mokro dirko ali trening.

Predloge sprejemamo do 30. oktobra 2020. Predlogov prispelih po tem datumu se na pristojnih panožnih komisijah ne bo obravnavalo.

Ključne besede


AMZSPravilnikpredpisipravilapredlogipanožna komisijastokovni svet

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji