To nedeljo se bomo poklonili uspehom Tima Gajserja

Svetovnega prvaka v motokrosu Tima Gajserja bo AMZS v nedeljo, 22. novembra 2020, gostil na novinarski konferenci, ki jo boste lahko vsi ljubitelji motošporta spremljali v živo prek AMZS Facebook strani, nato pa bo gost v oddaji Vikend paket na TV SLO 1.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, je lani pripravila veličasten sprejem za Tima Gajserja in njegove navijače v centru Maribora, s čimer je obeležila njegov tretji naslov svetovnega prvaka. Letos je najboljši slovenski motokrosist ponovil lanskoletni dosežek, a ukrepi zaradi epidemije koronavirusa žal ne dopuščajo podobne prireditve, ki bi združila Tima in ljubitelje motokrosa, da bi skupaj proslavili nov fenomenalen uspeh slovenskega (moto)športa.

Timov četrti naslov svetovnega prvaka bo Avto-moto zveza Slovenije obeležila nekoliko drugače, in sicer v nedeljo, 22. novembra 2020, z novinarsko konferenco, ki jo bo od 14.30 mogoče spremljati v živo prek AMZS Facebook strani, nato pa bo najboljši slovenski motošportnik vseh časov gost v oddaji Vikend paket na TV SLO 1 (začetek ob 17.20), v kateri se mu bo za fantastično sezono na poseben način zahvalila tudi Avto-moto zveza Slovenije.

Video: Sprejem svetovnega prvaka Tima Gajserja v Mariboru 2019

Ključne besede


AMZSMXGPTim Gajsermotokrossvetovno prvenstvo v motokrosusvetovni prvaksprejemlicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

32

Priljubljenost članka

32

Shrani

Delite s prijatelji