Brez bremz v eter za nov veter v jadra motošporta

Ljubitelji motošporta bodo kmalu deležni pogovorne oddaje, ki se bo ukvarjala s tematiko slovenskega in svetovnega motošporta.


V letu 2020 je luč sveta ugledala AMZS Idealna linija, ki je prijetno presenetila ljubitelje motošporta ter naletela na zelo pozitiven odziv. Kmalu pa bodo imeli vsi motošportni navdušenci priložnost, da se seznanijo s pregledom aktualnega dogajanja v motošportu v Sloveniji in tujini tudi v pogovorni oddaji z naslovom Brez bremz. Slikovito ime že samo po sebi nakazuje, da bo oddaja potekala v sproščenem vzdušju in da bo ob resnih debatah o motociklih in z njimi povezanimi ljudmi precej manevrskega prostora tudi za obravnavanje določenih tematik na bolj humoren način. Posamezne epizode bodo dolge približno 45 minut in v njih bosta voditelja Luka Kutnar in Jaka Završan (oba od rosnih let vpeta v motokros in enduro dirkaško sceno doma in v tujini v vlogah tekmovalcev) z vsakič drugim gostom razkrila marsikatero zanimivost iz zakulisja motošportnega dogajanja. V uredniški vlogi bosta nad dogajanjem bdela Severin Sajevec in Matic Štalekar, ki sta prepričana, da bodo ljubitelji motošporta od 7. decembra 2020, ko je na sporedu prva oddaja, z nestrpnostjo čakali na naslednje, ki si bodo predvidoma sledile na štirinajst dni. Za pokušino bo predoddaja, v katerih boste izvedeli še dodatne podrobnosti o oddaji, na voljo že v ponedeljek 30. novembra 2020, moč pa jo bo videti na Facebook profilu oddaje Brez bremz.

Ključne besede


AMZSLuka KutnarJaka ZavršanSeverin SajevecIdealna linijaBrez bremzoddajaMatic Štalekar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

85

Priljubljenost članka

85

Shrani

Delite s prijatelji