Tim Gajser na priložnostni znamki

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser bo ovekovčen na posebni priložnostni znamki Pošte Slovenije.


Tima Gajserja je Avto-moto zveza Slovenije pred dnevi šestič zapored razglasila za motošportnika leta v Sloveniji. Aktualnega svetovnega prvaka v motokrosu v razredu MXGP pa je doletela še ena čast. Komisija za izdajo poštnih vrednotnic pri Pošti Slovenije je namreč na predlog Filatelističnega društva Maribor in ob podpori AMZS obravnavala izdajo priložnostne znamke, posvečene svetovnemu prvaku v motokrosu Timu Gajserju, in potrdila, da bo slovenski motokros šampion ovekovečen na eni od tovrstnih znamk, izdanih v letošjem letu. To pomeni, da bodo ljubitelji in zbiratelji znamk lahko kmalu svoje zbirke obogatili z znamko Pošte Slovenije, na kateri bo prvič tudi slovenski motošportnik, kar je nedvomno novo lepo priznanje za Tima Gajserja, ki je s tem postavil še en mejnik.

V AMZS smo ponosni, da imamo med nami tako uspešnega tekmovalca, ki iz sezone v sezono premika meje možnega in je lahko vsem za vzor tudi izven tekmovališč, saj njegovo pozitivno človeško plat in dosežke prepoznavajo tudi drugi, ki niso neposredno vpleteni v športno udejstvovanje,

je ob tem povedal Anton Breznik, predsednik Avto-moto zveze Slovenije.

Video: Tim Gajser - svetovni prvak v motokrosu v razredu MXGP 2020

Ključne besede


AMZSMXGPTim GajsermotokrosAnton Brezniksvetovni prvak

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji