Seminar za začetnike oziroma novince v kartingu

Državno prvenstvo v kartingu se začne že čez slab mesec dni in AMZS bo za vse začetnike oziroma novince v panogi organiziral seminar. Obvezen je za vse, ki bodo prvič zaprosili za tekmovalno licenco AMZS.


Nova sezona v kartingu je pred vrati. V sezoni so načrtovane štiri preizkušnje, do prve dirke za točke državnega prvenstva, ki bo v italijanskem Jesolu, pa je še manj kot mesec dni. Zato bo Avto-moto zveza Slovenije pripravila seminar za vse voznike začetnike oziroma novince v panogi karting.

Seminar bo izveden v četrtek 4. marca 2021 ob 18. uri in je obvezen za vse tekmovalce začetnike oziroma novince, ki bodo prvič zaprosili za tekmovalno licenco AMZS.

Na seminar, ki bo potekal s pomočjo aplikacije Teams, se lahko vsi zainteresirani prijavite na email naslov sport@amzs.si. Po prijavi boste nato na email pravočasno dobili povezavo, s katero se boste lahko udeležili seminarja ob zgoraj navedenem datumu in uri.

Ključne besede


AMZSkartingdržavno prvenstvolicencaseminar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji